lördag 8 augusti 2009

svåra val

Ikväll blir det kräftor och 2,8:or. Sen en lugn tv-tittarkväll. Efter nästan en vecka festival (Norberg, inte reggae) känns det helt ok att tillbringa en lördagkväll i soffan.

Men då kommer vi ju till de svåra frågorna. På TV4+ visas kl 20.00 Eternal Sunshine of the Spotless Mind vilken jag bara sett en gång och skulle gärna krypa in i Charlie Kaufman och Michel Gondrys skruvade universum.

På TV3 visas från kl 21.00 Pianisten i regi av Roman Polanski. Jag har läst den självbiografiska boken, men kunde faktiskt inte riktigt ta in den. Den är fruktansvärd, men samtidigt så kallt och rakt på sak skriven att det blev en känslomässig överladdning att läsa den. Det ska bli mycket spännande att se hur geniet Poanski lyckats översätta den till vita duken. För det blir nog den jag väljer trots allt. Ibland passar det med lite feel-bad...


För den som vill slippa reklam visar dessutom SVT 2 Hotel Rwanda och för lite lässmält 80-talsaction kör TV4 Snuten i Hollywood II. Om inte annat sevärd för en svinsnygg Brigitte Nielsen.

Hm. Man kanske skulle skaffa sig en sån där inspelningsbar hårddisk...

/LB